4/10/2024

Al 35 jaar lang doen we wat we graag doen, dankzij jullie

Portomatic blaast 35 kaarsjes uit! Wat ooit begon met de tevredenheid van één klant, is dankzij jullie vertrouwen uitgegroeid tot een gevestigde speler in de sector. Jullie zijn de sleutel tot ons succes, en dat willen we graag samen vieren!

Blog Image

Reis door de tijd

In 1989 begonnen we als Delectro, een bedrijf gericht op diverse elektriciteitswerken. Kwaliteit en klanttevredenheid stonden al vanaf het prille begin centraal. In 1997 kwam Jean-Luc erbij. Dat was het moment waarop we ons meer gingen focussen op de automatisatie van poorten en hekken, zowel voor particulieren, bedrijven als syndici.

Met de groeiende vraag naar onze diensten verhuisden we in 2000 naar een nieuwe locatie en kregen we de naam Portomatic. In 2007 nam Jean-Luc de leiding van het bedrijf over en werd de koers naar verdere groei ingezet met een klein, maar gedreven team. In 2009 vestigden we ons kantoor en atelier op het industrieterrein in Sint-Stevens-Woluwe. Enkele jaren later zijn we verhuisd naar een grotere vestiging op hetzelfde industrieterrein. Deze biedt ons voldoende ruimte om verder uit te breiden.

Waar we nu staan

Vandaag de dag is ons team gegroeid tot 17 toegewijde medewerkers die elke dag klaarstaan om jullie betrouwbare service in Brussel en Brabant te bieden.


Elk project wordt met de grootste zorg uitgevoerd, met gebruik van kwalitatief materiaal en een focus op  snelle en efficiënte service. Ons team is  24/24 bereikbaar, het hele jaar door, zodat je nooit lang hoeft te wachten wanneer er hulp nodig is.

Blik op de toekomst


Hoewel onze focus voornamelijk op Brussel en Brabant ligt, blijven we verder groeien. We zetten voortdurend in op vernieuwing en werken met uitstekende materialen om actuele oplossingen te bieden. Ons doel is om onze service voortdurend te optimaliseren, met een sterke focus op snelheid, kwaliteit en efficiëntie. Om dit te realiseren, breiden we ons team momenteel actief uit met extra techniekers.

Jij, bedankt!


We willen iedereen bedanken waarmee we door de jaren heen hebben samengewerkt. Of je nu klant van het eerste uur bent of ons net hebt leren kennen, we zijn jullie enorm dankbaar voor het vertrouwen. We kijken ernaar uit om samen de volgende 35 jaar tegemoet te gaan!

Niet gevonden wat je zoekt?

Neem contact op met een adviseur van Portomatic. We bekijken graag wat we kunnen doen voor jouw project. Gratis en volledig vrijblijvend.

Bel ons op +32 (0)2 759 66 30